tirsdag 18. desember 2012

Kjøp billett på mobilen – helt enkelt

I dag hadde jeg gleden av å være med å lansere Ruters nye mobilapp for kjøp av billetter i Sandvika. Alle som har smarttelefon og reiser kollektivt i Oslo og Akershus kan nå kjøpe enkeltbillett med Ruters nye billett-app, RuterBillett. Du kan laste den ned fra din app-butikk.

Billettkjøp gjennom mobilen forenkler hverdagen for mange reisende.  Det er mye enklere å kjøpe billetter på telefon. Billetten gjelder på buss, T-bane, trikk, båt og tog i Oslo og Akershus. I den nye applikasjonen finner du alle Ruters holdeplasser, inkludert alle stasjonene til NSB. Reisende med tog kan også bruke Ruters mobilapp for togreiser innenfor Oslo og Akershus.

RuterBillett laster du ned i din app-butikk. Vi anbefaler at du laster ned appen i god tid før du reiser, og legger inn kredittkortet under «Profil» i appen før første reise, slik at du er klar til å kjøpe billett før du går om bord.

Applikasjonen gjør det mindre komplisert for flere å reise sammen fordi du med appen enkelt kan kjøpe billetter til flere reisende samtidig. Du trenger bare én app installert på én smarttelefon for å kjøpe enkeltbillett til både barn, honnør og voksen. Bare husk at alle som har billett på samme telefon må være sammen hele reisen.

På appen får du også oversikt over dine billettkjøp, både aktive og utgåtte. Med et par tastetrykk er det mulig å fornye billetten.

Ruter fortsetter å utvikle billett-appen, og i 2013 vil du også kunne kjøpe periodebilletter, utføre adressesøk og mye mer. Slik fungerer det:

 •Last ned RuterBillett-appen.
 •Kjøp billett.
 •Gå om bord

Se også video på Budstikka: http://www.budstikka.no/video?videoId=6167

God tur! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar