tirsdag 8. september 2015

Kort tid igjen til valget!

Neste mandag er det valg. Den viktigste delen av vår valgkamp er den innsatsen du og tusener av andre frivillige legger ned på stands, leserbrev og ansikt-til-ansikt-møter med velgerne. Det er få stemmer som avgjør valget og nå må vi mobilisere til en ekstra innsats frem mot valgdagen.

En stor takk til medlemmer, sympatisører og spesielt dere frivillige som gjør en kjempeinnsats før valget. Det gjøres nå en stor innsats for demokratiet. Det er rett og slett en demokratidugnad.
KrF er et kristendemokratisk sentrumsparti. Vårt mål er å skape et varmere samfunn for det enkelte menneske.  Vi har en nøkkelposisjon i Akershus som vi kan bruke for å få gjennomslag for våre saker.
Befolkningsveksten i Akershus gjør at vi kan utvikle byer og tettsteder med arbeidsplasser og gode bomiljøer med tilgang til fritidsaktiviteter og kulturopplevelser.

Akershus er størst i landet på videregående nivå. Likevel trenger enda flere elevplasser og nye skolebygg. Det er som i skolen som ellers i livet viktig at man gir verdier, kunnskap og holdninger.  
Siden 2007 har vi hatt vekst i kollektivtrafikken. Det viser at satsingen gir resultater. Det er behov for større kapasitet i kollektivtrafikken. Transport står for hoveddelen av klimautslippene i vår region. Å få flest mulig til å reise kollektivt, sykle eller gå er derfor viktig for klima.

  • Våre innbyggere skal gis muligheter og livskvalitet, og en vekst med gode miljøløsninger for arealbruk og transport
  • Flest mulig elever skal fullføre og bestå. Sist skoleåret var det beste resultatet siden 1994. Vi vil utvikle skolen vår videre.
  • Fornebubanen og T-bane videre til Ahus/Lillestrøm må på plass.
  • Vi er i verdenstoppen når det gjelder elbil og vil at hydrogenbiler skal oppnå tilsvarende.

En velfungerende og miljøvennlig hovedstadsregion er viktig for hele landet og for vårt bidrag til de globale klimautfordringene. Et sterkere Krf-lag i Akershus er første skritt i riktig retning.  

 

 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar