onsdag 12. oktober 2011

Visjoner for Akershus

De ikke-sosialistiske flertallspartiene i Akershus har i dag blitt enige om å fortsette samarbeidet i en ny fireårsperiode på fylkestinget.

Jeg gleder seg til å ta over som fylkesvaraordfører i Akershus.Jeg vil arbeide for å styrke og forbedre det fylkeskommunale tjenestetilbudet. De ansatte er en viktig ressurs, og fylkeskommunen skal være en aktiv arbeidsgiver. Jeg er også er tilfreds med å ha fått med i avtalen at det skal jobbes aktivt mot mobbing i Akershusskolen.

Flertallspartiene vil styrke det politiske arbeidet i Akershus fylkeskommune. Vi vil ha åpne politiske prosesser og godt arbeid i de ulike fylkeskommunale organene. Akershus fylkeskommune har en sunn økonomi samtidig som vi de siste årene har gjennomført betydelige reformer og satsinger, eksempelvis på kollektivområdet. Denne satsningen skal fortsette

Vi har fått gjennomslag for en kraftig satsing på samferdsel, og vi er tilfreds med at flertallspartiene i neste periode forplikter seg til å bevilge én milliard kroner til oppgradering og vedlikehold av broer og veier, samt tiltak for å bedre trafikksikkerheten.

Det er et stort behov for å videreutvikle en effektiv, miljøvennlig og brukervennlig kollektivtrafikk i fylket og dette vil vi sørge for skjer. Vi vil dessuten legge til rette for bedre vedlikehold av fylkesveiene og utbygging av nye veier, samtidig som vi legger til rette for en overgang til kjøretøy som går på utslippsfritt drivstoff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar