onsdag 7. september 2011

50 millioner til Aurskog-Høland

Det er ikke nok å bygge nytt – vi må også ta vare på det vegnettet vi har slik at vegene holder den standarden man forventer. I år bruker vi 50 millioner til Aurskog-Høland på asfalt og totalt skal 215 km vei få ny asfalt på Romerike.

På alle veger som er asfaltert de siste årene i Aurskog-Høland er det foretatt grøfting. I 2010 ble det i Aurskog-Høland kommune grøftet ca. 15 000 lm. I år vil dette tallet bli betydelig større. Vi har skiftet ut et betydelig antall dårlige skilt, og vil fortsette med det til skiltparken er bra.

Akershus fylke satser på samferdsel og skal asfaltere 215 kilometer vei på Romerike. Dette er en fordobling fra rekorden i fjor. Vi skal fortsette med et høyt aktivitetsnivå for nettopp å ta vare på fellesskapets verdier og redusere etterslepet på vegdekkene. Asfaltering er langt mer enn kosmetikk. Ny asfalt jevner ut hull og ujevnheter og binder grusunderlaget. Det gjør at vegkapitalen tas vare på og at trafikksikkerheten forbedres.

Akershus fylkeskommune satser vi på samferdsel, både veg og kollektiv til det beste for våre innbyggere. Det er svært gledelig er det at vi har 12 prosent økning i kollektivtrafikken fra i fjor. Det er svært nødvendig å føre en god og aktiv samferdselspolitikk fordi vi har mye trafikk på veger og fordi vi kommer blir enda flere innbyggere i fremtiden

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar