mandag 19. september 2011

Vel overstått valg

Valget er over. Tusen takk til alle som valgte å stemme KrF i Akershus. Ingenting er større enn å få tillit fra velgerne. Noen vil kanskje synes det er et for svakt resultat. Vi skulle gjerne hatt høyere oppslutning, men denne gangen manglet man ca 170 stemmer for å få inn to. Vi har med andre ord det sterkeste mandatet og vi gikk frem sammenlignet med Stortingsvalget.

Mange KrFere har deltatt i årets valgkamp. I valgkampen har disse bidratt i postkasseaksjoner, på valgbod, stands på kjøpesentre, skriving av leserinnlegg og diverse aksjoner i sosiale medier. De som trolig har brukt mest tid denne valgkampen er våre listekandidater Det har vært fantastisk å følge dere i debatter, i medieutspill, på folkemøter og i direkte velgerkontakt.

Tusen takk til dere alle som stod på og gjorde en flott god jobb!

De verdiene vi står for og vår praktisk politikk vi vet vil gjøre Akershus til en enda bedre fylke å bo i. Vi håper at vår gode KrF-politikk skal bli synlig for alle i Akershus i årene som kommer og sammen med koalisjonen vi nå har gått sammen med ligger alt til rette for minst 4 gode år for våre innbyggere.

Som dere sikkert har fått med dere er nå samarbeider Høyre, Venstre, Fremskrittspartiet og Kristelig Folkeparti i Akershus. De neste ukene er det finpussing på vår samarbeidsavtale og når denne er klar blir den offentlig slik at alle kan lese den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar