mandag 6. juni 2011

100 dager til valg

I disse dager er det 100 dager igjen til valget. I år er valgdagen for fylkestingsvalget og kommunestyrevalget mandag 12. september 2011. Hvert enkelt kommunestyre kan vedta at det i vedkommende kommune skal holdes valg også søndag 11. september 2011.

Det er moro, men hektisk med valgkamp. Moro fordi man treffer folk. Man lærer alltid nor nytt når man treffer folk. Det er alltid interessante og nyttige samtaler der man får synspunkter og innspill på saker i lokalsamfunnet.

Jeg oppfordrer alle til å bruke stemmeretten, spesielt unge til å stemme. Det handler om å ta ansvar for og vise hvordan en ønsker samfunnet skal være. Samtidig er stemmeretten en rettighet som mange mennesker ikke har. Norsk ungdom bør bruke den retten som mange mennesker kjemper for å få. Man kan ikke verlate til andre å bestemme hvilke politikere som skal representere deg og avgjøre saker som påvirker din hverdag. Du er selv den beste til å bestemme hvilket parti og hvilke personer du best mener kan ivareta de tingene du er opptatt av.

Hvorfor skal man stemme på KrF. Mitt svar er da at KrF ønsker større plass for de kristne verdiene i vårt samfunn. Partiet går til valg med slagordet: Menneskeverd i sentrum. Partiet ønsker et samfunn med plass til alle, og sier et klart og tydelig nei til et samfunn der foster velges bort på grunn av kromosonavvik eller egenskaper. Viktige lokale saker er å sørge for verdig alderdom, styrking av familien, bedre samferdsel og kollektivtrafikk, en god skole og gode arbeidsvilkår til frivillige lag og foreninger.

Først er det innspurten før sommerferien og så braker det løs. Har du noen inspill så ta kontakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar