søndag 28. august 2011

Dugnad!

Valgkamp er mye dugnad! Ja, det norske kjerneordet får virkelig vist seg frem i disse tider – også etter de tragiske hendelsene den 22. juli.

Frivillig arbeid gjør Norge rikere. KrF har satt frivilligheten på dagsorden også i denne valgkampen. Det er så mye mer enn stat og privat virksomhet som har betydning i det norske samfunnet. Frivillig sektor har ofte vært først til å se store behov i samfunnet og gjort noe med det. Vi kan bare tenke oss hvordan norske bygder og byer hadde vært uten frivillig innsats gjennom ulike lag, foreninger, menigheter, korps og organisasjoner.

Derfor er det så viktig at denne samfunnskontrakten mellom det frivillige Norge og det offentlige Norge ikke smuldrer opp gjennom anbudsregimer, overdrevne rapporteringskrav og prosjektstyring fra det offentlige. For et tap for samfunnet om det skulle skje.

KrF har vist at vi er på lag med frivilligheten. Ikke bare i festtalene, men gjennom dialog, gode rammevilkår og penger på kommune- og fylkesbudsjettene. Det vil vi fortsette med!

Ingunn E. Ulfsten
2. kandidat KrF i Akershus

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar