tirsdag 30. august 2011

Lisa gikk til skolen

Lisa gikk til skolen, heter det i sangen. Det er bra, men Akershus KrF vil at flere enn Lisa skal gå til skolen. Akershus KrF vil derfor sørge for at alle grunnskoler i fylket får gang- og sykkelveier innen 2015. Dette har også V,H og Frp blitt enige om sammen med KrF i Fylkestinget.

Akershus KrF vil sikre alle skoleveier neste periode. Det er viktig for både barn og foreldre at de vet at skoleveien skal Målet om gang- og sykkelveier ved alle grunnskoler i fylket er ambisiøst, men realistisk,
Vi skal nå se på alle grunnskolene i Akershus og se på om de har tilfredsstillende gang- og sykkelvei.

Dette handler om å skape trygge skoleveier for de aller minste. Vi skal bygge gang- og sykkelveier rundt alle grunnskoler der det ikke automatisk er skoleskyss. Dette innebærer et omfattende planverk, men vi skal bruke neste periode på å få dette på plass.

Nå har vi fått på plass en ny takst og sonestruktur for Akershus. Det blir en revolusjon som gjør at vi vil få enda flere reisende. Neste revolusjon er et å bygge alle viktige gang- og skoleveier.

Statens vegvesen er også svært positive til å se på andre måter som gjør at man kan organisere dette på en bedre og effektiv måte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar