onsdag 12. januar 2011

Viktig plan for Akershus

Den nye planen for anlegg for idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet
i Akershus er nå tilgjengelig. Idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet for alle i Planen trekker opp målsetninger og strategier om anleggsutviklingen i fylket og fordeling av spillemidler til kommunene.

Planen gir en redegjørelse for Akershus fylkeskommunes målsetninger og strategier vedrørende anleggsutviklingen i fylket, Fylkeskommunens prinsipp og retningslinjer vedrørende fordeling av spillemidler til kommunene er også et viktig tema i planen. Planen gir også en statusbeskrivelse av den fysiske aktiviteten i fylket innen idrett, friluftsliv og egenorganisert aktivitet.

Planens visjon er «idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet for alle iAkershus». Jeg håper at de føringer som foreligger i dette dokumentet vil være et godt virkemiddel i arbeidet for å nærme seg denne visjonen.

Viktig plan for kommunene
Sektorplanens fireårige handlingsprogram gir en oversikt over hvilke store anlegg som kan søke om spillemidler for planperioden. Med store idrettsanlegg menes anlegg for idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet som kan søke om spillemidler på 2 millioner kroner eller mer. For kommunene som ønsker å søke om spillemidler til slike prosjekter i løpet av planperioden vil derfor planen være et viktig dokument.

Denne fjerde utgaven av sektorplan om anlegg for idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet i Akershus ble vedtatt i fylkestingsmøte den 16.12.10. Planen skal gjelde for perioden 2010 – 2013.

For å lese mer om planen eller last ned dokumentet se her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar