fredag 25. mars 2011

Husk stearinlys på lørdag!

Årets mørkeste høydepunkt er her, lørdag 26. mars kl. 20.30 er det tid for årets Earth Hour!

Her kommer en hilsen og oppfordring om å huske å slukke lys, PC og TV og i i stedet tenne stearinlysene å nyte av en mørk flott vårkveld.

I en time slukker mennesker over hele verden lyset i en time for klimaet. Earth Hour er en verdensomspennende symbolsk markering og alle med tilgang til en lysbryter kan bidra! WWF er global arrangør og skriver;

Earth Hour er noe mer enn en time i mørket. Det er verdens største kollektive meningsytring. Den enorme deltakelsen viser at hele verden står sammen mot klimaendringer. Men Earth Hour i seg selv får ikke klimautslippene ned. Den jobben må gjøres alle de andre dagene i året, av oljedirektører og statsministre, vindmølleprodusenter og skogbrukere, syklister, fagforeningsfolk, lærere, elever, fløytespillere, journalister og kommunale planleggere. Og deg og meg.

Det internasjonale slagordet for Earth Hour 2011 er ”This Earth Hour, go beyond the hour”. Målet er at du og jeg skal ta med oss energien og engasjementet fra tidenes største klimakampanje og gjøre mer for klimaet også de andre dagene i året. Earth Hour gir oss alle en anledning til å gjøre mer, lære mer, – og kreve mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar