onsdag 13. oktober 2010

Ikke så bra?

Nylig mente EUBs minileder at undertegnende har lagt seg til en uvane ved å fremheve at KrF får gjennomslag for KrFsaker gjennom samarbed med V, H og Frp.

Jeg takker for anledningen til å utdype mer om fylkespolitikk. KrF har to stemmer i Akershus fylkesting av 43, men takket være et samarbed med V, H og Frp i fylkespolitikken får vi gjennomslag. Noen av disse er er handlingplan mot mobbing, helsesøstre på videregående skoler og mer penger til asfaltering.

Vi har bevilget 140 millioner mer til asfaltering for nettopp å få et veidekke som er i så god stand som vi mener innbygerene i Akershus fortjener. De rødgrønne partiene er ikke kanskje ikke mot asfalt, men de har ikke stemt for ekstrabevilgningen.

Handlingsplan mot mobbing er en annen viktig verdisak som vi har fått flertall for gjennom økonomiplanbehandling med V, H og Frp. Dette hadde aldri kommet som sak uten at vi hadde tatt politisk iniativ til dette.

Vi har også fått flertall sammen med V, H og Frp får å styrke helsetjenesten ved våre videregånde skoler. Dette får å gi et bedre tilbud hvor elevene faktisk er. De rødgrønne partiene har ikke bevilget 40 millioner til dette og senest i annen lokalavis i Akershus sa Aps gruppeleder Hov Eggen at man ikke ville bruke penger på å videreføre dette.

Med andre ord flere av disse KrFsakene og andre hadde vi ikke fått flertall for uten budsjettsamarbeid sammen med V, H og Frp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar