torsdag 14. oktober 2010

Nybygget ved Ås videregående skole er åpnet.

Nybygget på 3.500 kvm ved Ås videre- gående skole er offisielt åpnet. Riktignok har det 3.500 kvm store bygget med auditorium, bibliotek, kontorer både for administrasjon og lærere samt grupperom, vært i bruk en stund allerede. Men det var i går champagnekorkene spratt og lovordene om det nye bygget flommet.

Skolen har fått et stort løft. Jeg håper lærerne føler de har fått en bedre arbeidsplass. Vedtaket om å utvide Ås videregående skole som er den største i akershus med over 1100 elever, ble gjort i juni 200. Alle som har bidratt til planlegging og bygging av skolebygget fortjener ros for god og effektiv jobbing og for å ha kommet i mål innen tidsfristen og under kostnadsrammen.

I byggeprosjektet ble det satt av 900.000 kroner til knustnerisk utsmykking. To kunstnere fikk oppdraget og tidligere i høst ble det avduket en skulptur av Ås-kunstneren Einar G. Einarsson, i uterommet. Den andre kunstneren er glasskunstneren Lise Stang Lund som har laget noen spesielle glass som er montert i broen som binder det gamle og nye sammen.

Les mer omn dette på fylkeskommunens hjemmesider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar